Constructii case la rosu, gri si la cheie Bucuresti

Daca doriti sa construiti o casa in Bucuresti sau Ilfov puteti apela la echipa nostra de specialisti care vine in sprijinul dumneavostra cu servicii de calitate la preturi corecte. Fie ca este vorba despre constructii de case la rosu, case la cheie, case de vacanta, cabane, case din lemn sau simple proiecte de case, compania noastra reprezinta cea mai buna solutie.

Constructii case la rosu

Acest tip de proiect presupune constructia fundatiei, realizarea aspectelor de zidarie si structura acoperisului. Aceasta nu include finisaje interioare, exterioare, precum nici instalatiile necesare.

Pentru a demara proiectele pentru constructii case la rosu, e nevoie de un proiect complet intocmit de un arhitect.

Pasii care trebuiesc urmati, in linii mari, sunt urmatorii: trasarea casei conform planului de amplasament, sapatura, armarea si betonarea fundatiilor, zidirea peretilor exteriori si interiori (pentru compartimentari), armarea / cofrarea si betonarea elementelor structurale (stalpi, diafragme, plansee), structura acoperisului (capriori si astereala) pe care va fi montata invelitoarea (la alegerea dumneavoastra, tigla metalica, tigla ceramica, etc). Variantele pe care vi le propunem pentru constructii case la rosu sunt: constructie din BCA, constructie din caramida GVP sau din caramida plina.


Constructii case la cheie

Proiectele de constructii case la cheie, dupa cum sugereaza si numele, presupun predarea unei case gata de folosire, cu cheia in mana. 

Aceste constructii pornesc cu casa la rosu, beneficiind de finisaje interioare si exterioare, pardoseala, instalatii sanitare, electrice si termice. Tot ce ramane pentru a va crea locuinta de vis este sa alegeti mobila.

Renovari apartamente, case, spatii comerciale Bucuresti

Ne ocupam de renovarea apartamentelor si a caselor pe raza municipiului Bucuresti si a Judetului Ilfov.

Oferim renovari la cheie.

Renovarea apartamentului va poate da foarte multe batai de cap. Echipa noastra inainte de toate are consultanti specializati in toare operatiile care pot fi executate intr-un apartament, o casa sau a unui spatiu comercial, precum si meseriasi care acopera tot domeniul de activitate de la electricieni, instalatori, zugravi, faiantari, parchetari, precum si distribuitori de materiale foarte avantajosi ca pret.

Renovarea poate cuprinde urmatoarele operatii:

Amenajari interioare Bucuresti

Cu un portofoliu de lucrari de amenajari interioare bogat (instalații electrice și sanitare, montaj gresie și faianța, montaj parchet și uși, lucrari cu gips-carton, termosistem locuințe, zugrăveli), firma noastra va poate ajuta. Indiferent de configuratie, dimensiuni sau amenajari oferim cele mai bune solutii creative si tehnice, astfel incat proiectul si tehnicile utilizare in procesul de amenajare sa corespunda cerintelor dumneavoastra.

Efectuam toata gama de operatiuni necesare instalațiilor electrice și sanitare, montaj gresie și faianța ,montaj parchet și uși ,lucrari cu gips-carton ,termosistem locuințe ,zugrăveli, de la curatarea peretilor, indreptarea lor, placari cu gips carton, precum si montarea faiantei si gresiei.

Amenajari exterioare Bucuresti

Fatade case

Pentru ca nu puteti lasa casa cu caramida la vedere, aspectul ei fiind unul inestetic, firma noastra poate realiza finisarea fatadei casei si a blocurilor cu ajutorul instalatiilor de ultima generatie. Fatada se va tencui cu ajutorul unei pompe de tencuit, astfel ca veti fi sigur de calitatea lucrarii pe intreaga suprafata a fatadei. 

Tencuiala se realizeaza cu cele mai bune materiale de constructii de pe piata. De asemenea, dupa finalizarea tencuielii va putem realiza si zugraveala exterioara in orice culoare doriti, ori va putem realiza tencuieli decorative pentru un aspect exterior cu totul si cu totul aparte.

Termoizolatii exterioare

Pentru ca s-a dovedit faptul ca prin izolarea corecta a unei locuinte, fie ea casa particulara sau bloc de apartamente, compania noastra s-a specializat si in lucrari de izolare termica exterioara cat si prin amenajari exterioare prin materiale puse la dispozitia noastra sau cu materialele pe care ni le puneti la dispozitie.

Orice locuinta are nevoie de amenajari exterioare, de lucrari asupra fatadei. Daca va doriti sa aveti parte de lucrari de cea mai inalta calitate, puteti apela la serviciile companiei noastre cu cea mai mare incredere, pentru ca avem personal calificat si cu multi ani de experienta in spate ce va poate realiza lucrari exceptionale, de durata.